دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان

بزرگداشت روز سعدی در دانشگاه هرمزگان

اول اردیبهشت ماه همزمان با سالروز تولد شیخ اجل «سعدی» که فرهنگ‌وران او را به‌عنوان استاد سخن می‌شناسند، روز «سعدی» نام گرفته است.

شیخ مصلح الدین «سعدی» بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده‌اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند. اگر از «سعدی» تجلیل می شود صرفاً به لحاظ لطافت‌های ادبی و ظرافت های خاص گفتاری و نوشتاری او نیست بلکه هم از لفظ و هم معنی تجلیل می شود.

در همین راستا، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان در این روز آئین گرامیداشت شاعر بلندآوازه زبان پارسی سعدی شیرازی با حضور شاعران استانی در دانشگاه برگزار نمود.